Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte opgepakt voor schietpartij Oost-Souburg

Toegevoegd: 28-02-2022, 10.39 uur
Sporenonderzoek in de Platanenstraat gisteravond.
Sporenonderzoek in de Platanenstraat gisteravond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Na de schietpartij gisteravond in Oost-Souburg heeft de politie een man aangehouden als verdachte. De persoon die zou zijn beschoten, heeft zich bij de politie gemeld. Hij raakte niet gewond.


De politiemeldkamer werd rond 22.15 uur gebeld met de melding dat er zou zijn geschoten in de Platanenstraat. Hierop werd een nader onderzoek ingesteld en werd de straat afgezet als plaats delict. In de omgeving van de plaats delict werd sporenonderzoek gedaan. “Er zijn meerdere sporen veiliggesteld, die worden onderzocht”, zo laat de politie weten.

Door agenten werden ook meteen meerdere getuigen gehoord. Verder zijn camerabeelden bekeken. Het slachtoffer, een 52-jarige Vlissinger, meldde zichzelf bij de politie. Hij deed vervolgens aangifte van poging tot doodslag. De man raakte niet gewond.

Tijdens het onderzoek werd de naam van een mogelijke verdachte bekend. Deze 18-jarige man uit Hoogvliet werd rond 01.00 uur in een woning in Oost-Souburg aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecellencomplex en wordt gehoord. Zijn rol bij het incident wordt nog onderzocht.

In de woning waar de verdachte werd aangehouden, deden agenten een huiszoeking. Ook werd een personenauto weggesleept door een takelbedrijf. Deze auto wordt eveneens onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (28-2-2022 om 18:28)
Niks gemerkt, is maar twee straten verderop... Wat een zooitje toch overal.... Doodeng....
Cookie-instellingen beheren