Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Vermiste man aangetroffen na zoekactie

Toegevoegd: 28-02-2022, 14.46 uur - Update: 28-02-2022, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de Oosterschelde is vanmiddag gezocht naar een man die werd vermist vanuit Bruinisse. Hij werd in goede gezondheid aangetroffen op het land.


De politie deed rond 12.20 uur via Burgernet een oproep om naar de man uit te kijken. Vervolgens werd ook een zoekactie op touw gezet op de Oosterschelde. Aan de zoekactie deden een reddingboot van de KNRM, een vaartuig van Rijkswaterstaat, een politieboot, een SAR-helikopter en een vliegtuig van de Nederlandse Kustwacht mee. De snelle boot Mistral van sleep- en bergingsbedrijf Van den Berge, varend voor Multraship, was als eerste ter plekke en coördineerde ook de zoekactie. Er werd onder meer gezocht rondom de Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat.

Na de Burgernetoproep meldden meerdere personen de vermiste man gezien te hebben. Uiteindelijk werd hij op het land aangetroffen in de buurt van Kerkwerve, zo bevestigt de politie. De man verkeerde in goede gezondheid.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren