Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven sloegen slag in huis 82-jarige Vlissingse

Toegevoegd: 01-03-2022, 21.51 uur
Twee mannen braken in bij een 82-jarige vrouw in Vlissingen
Twee mannen braken in bij een 82-jarige vrouw in Vlissingen
© Foto: Politie
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De inbraak die de politie vanavond uitzond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht was bij een bejaarde vrouw. Ze was vanwege ziekte niet thuis, zo heeft de politie laten weten.


De twee mannen werden op 16 december 2021 door een camera vastgelegd vlakbij de Boulevard Bankert in Vlissingen. Eerst liepen ze, zonder zichtbare spullen, richting een appartementencomplex en een aantal minuten later kwamen ze er met gevulde tassen vandaan. In de tussentijd werd hier ingebroken in de woning van een 82-jarige vrouw. Zij was vanwege ziekte niet thuis op het moment van de inbraak. Inmiddels is ze overleden, zo meldt de politie. Bij de inbraak werden onder andere sieraden en tafelzilver meegenomen. 

Eén van de mannen heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een opvallende pet. Verder had hij een donkerkleurig winterjack aan. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek en lichtkleurige gympen. De andere verdachte had een donkerdere huidskleur en had die dag een zwarte baard. Hij droeg een donkergrijze spijkerbroek, een zwarte jas en lichte sportschoenen met donkere accenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JTG (3-3-2022 om 22:31)
Hi @Sha dat klopt ben ik ook helemaal mee eens
Sha (3-3-2022 om 13:05)
@zen helemaal mee eens...
Zen (3-3-2022 om 05:49)
Criminaliteit kent geen geen rassen, Het zal altijd bestaan onder de mensheid , Alleen het feit dat ouderen zelfs in hun eigen woning niet veilig zijn is zeer treurig, de draaie deur criminelen moeten veel hardere straffen krijgen, Inbraak en fraude bestrijding moet veel beter en intersiver aangepakt worden .
Jtg (3-3-2022 om 01:20)
Helemaal gelijk @Jaap ik sluit mij hier volledig bij aan aftuige dit tuig
Jac (2-3-2022 om 20:15)
@Quist: gezien je eenzijdige opmerking duidelijk geen geschiedenis gestudeerd. Los daarvan, je ben lager dan laag als je oude mensjes berooft. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je persoonlijke situatie ook is.
Mijn mening (2-3-2022 om 18:26)
Quist, dat was vroeger en daar kunnen we niets aan veranderen. Dit soort idd in een werkkamp stoppen. Hoe laag kn je zijn. Tot het bij het moeder of oma gebeurt dan mag het ineens niet.
Cookie-instellingen beheren