Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Walcherse politie schrijft geen boetes uit vanwege CAO

Toegevoegd: 02-03-2022, 12.00 uur
Walcherse politie schrijft geen boetes uit vanwege CAO
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Walcherse politie schreef de afgelopen week bij verkeerscontroles in Middelburg geen boetes uit. Dat deden de agenten in verband met de politieactie voor een beter CAO.


Het Landelijk Actiecentrum Politieacties laat dinsdag via Twitter weten dat er vorige week donderdag-en vrijdagavond in Middelburg meerdere verkeerscontroles werden gehouden. Daarbij werd er de politie en het Regionaal Verkeersorgaan Zeeland (ROVZ) met name gecontroleerd op het voeren van fietsverlichting.

Echter schreven de agenten bij de controles op de Oude Vlissingseweg en bij het Meiveld ongeveer 60 keer geen bon uit. De weggebruikers werden in plaats daarvan gewaarschuwd in verband met de politieactie voor de een betere CAO. Hoelang de agenten doorgaan met de acties is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (3-3-2022 om 11:59)
@peter quest Je hebt geen helkel aan de politie ? grapje. De politieagent op straat heeft het bonnen quotum niet uitgevonden voorop gesteld dat het nog bestaat. Ze moeten wel voor alles op komen draven terwijl er sprake is van onderbezetting, daardoor hoge werkdruk etc. , kortom ze hebben wel degelijk recht op en betere CAO.
Ja-Ja (3-3-2022 om 10:09)
Aan Quest. Deze keer ben ik het volkomen met je eens. Als ze er geld bij krijgen en er komen vreedzame burgers demonstreren dan rammen ze er weer gewoon op los . Zeker na bevel "Overheid".
kareltje (2-3-2022 om 20:16)
Respect, en als ze nodig zijn, doe dan ook je werk........
Peter Quest (2-3-2022 om 15:17)
Beetje hypocriet. Ze staan normaliter vooraan om zonder na te denken alles uit te voeren wat agenten wordt opgedragen door het ministerie. En nu ineens doen ze dat niet. Tegen het bonnen quotum wat afgeschaft zou zijn maar wat nog steeds bestaat komen ze niet in actie. Maar als het om het eigen salaris gaat komen ze wel in actie. Ik zeg keihard, ik gun ze geen euro er bij. Als ze normaliter alles uitvoeren zonder te na te denken wat hen wordt opgedragen verdien je ook geen salarisverhoging. Nee heb geen hekel aan de politie. Geef enkel even weer hoe ze in elkaar steken.
Cookie-instellingen beheren