Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Graafmachine gekanteld bij Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 03-03-2022, 09.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Langs de Sloeweg in Vlissingen is donderdagochtend een kleine graafmachine langs het water gekanteld. De bestuurder is niet gewond geraakt, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Een passerende automobilist meldde rond 08.45 uur dat hij de kraan in het water had zien staan. Omdat onduidelijk was of de bestuurder al dan niet ook in het water lag, werden diverse brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen. Onder meer brandweerduikers werden gealarmeerd. Ook de ambulancedienst en de politie werden gewaarschuwd.

‚ÄčNadat de melder was teruggereden, bleek dat de persoon inmiddels uit de kraan was en dat hij niet gewond was geraakt. In tegenstelling tot de eerste melding was de graafmachine echter niet in het water beland maar gekanteld op de oever. Hierop werden de brandweerploegen teruggestuurd naar de kazerne, zo meldt de VRZ.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren