Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt voor medische noodsituatie in Noordwelle

Toegevoegd: 03-03-2022, 10.09 uur
Traumahelikopter landt voor medische noodsituatie in Noordwelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NOORDWELLE - Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam is in de nacht van woensdag op donderdag naar Noordwelle gevlogen. Op een vakantiepark was een medische noodsituatie ontstaan waarbij assistentie van de traumahelikopter nodig was.


De noodsituatie ontstond rond 02.30 uur op een vakantiepark aan de Rampweg bij Noordwelle. Twee ambulances gingen daar ter plaatse na een alarmering. Ook kwam de brandweer ter plaatse om metingen te verrichten. Het is niet bekend wat er op het vakantiepark aan de hand was. Volgens een woordvoerder van de politie zou het om een medische melding gaan.

In de tussentijd was ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om assistentie te verlenen. Eenmaal ter plaatse verzorgden de leden van het MMT samen met het aanwezige ambulancepersoneel de patiënt. Na de behandelingen werd de persoon per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een trauma-arts reed daarbij mee in de ambulance.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren