Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na kettingbotsing Groede: auto tegen gevel

Toegevoegd: 03-03-2022, 13.36 uur
Door: Remi Mesu

GROEDE - Bij een kettingbotsing in Groede zijn donderdag vijf auto's beschadigd geraakt. Een van de auto's raakte een gevel van een woning.


Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur in de Burgemeester J.C. Everaarslaan in Groede. Een bestelbus botste daar achterop een geparkeerde Ford. Die personenauto botste op zijn beurt tegen een Fiat 500 die tegen een gevel terecht kwam.

Verder raakte ook een geparkeerde Mini Cooper en een Audi beschadigd door de kettingbotsing. Volgens de politie raakte niemand bij het ongeluk gewond. Bergingsbedrijf VaRamo uit Breskens is aanwezig om de voertuigen te takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Te Gevaarlijk (3-3-2022 om 13:58)
het word tijd om de snelheid van bestelbusjes te limiteren. hoe deze mensen soms rijden is niet normaal. stel je voor je zat net lekker een worstje te eten voor je huis.
Cookie-instellingen beheren