Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Drie gewonden bij ongeval in Zoutelande

Toegevoegd: 09-04-2007, 18.24 uur
Door: Politie Zeeland

ZOUTELANDE - Omstreeks 12.57 uur op maandagmiddag heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising Werendijke/Bosweg in Zoutelande.

Op de Werendijke in de richting van Zoutelande reden vier personenauto’s achter elkaar. Een van de bestuurder, een 40-jarige man uit Drunen, wilde op het kruispunt linksaf de Bosweg in gaan.

Twee bestuurders die achter hem reden zagen dit tijdelijk, maar de laatste auto, die bestuurd werd door een 55-jarige man uit Zevenbergen, zat even niet op de weg te letten en kon niet meer op tijd remmen om een aanrijding te voorkomen.

Hij botste tegen de auto voor hem aan (bestuurd door een 32-jarige Belg uit Brussel) en die botste weer tegen de auto voor hem aan. (Bestuurd door een 37-jarige man uit Steenbergen.) De klap was dermate hard dat drie van de vier auto’s zwaar beschadigd raakten en waarschijnlijk total loss verklaard kunnen worden.

In de auto van de man uit Brussel zat een hoogzwangere vrouw (gegevens niet bekend). Zowel deze vrouw als de passagier en de bestuurder van de Zevenbergse auto zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Over hun toestand is nog niets bekend. Alle auto’s zijn weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren