Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
128 files van totaal 488 km

Man gewond bij nachtelijke val uit hoogwerker Bellamypark

Toegevoegd: 04-03-2022, 10.19 uur - Update: 04-03-2022, 14.04 uur
De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd.
De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een traumahelikopter is vannacht opgeroepen nadat op het Bellamypark in Vlissingen iemand uit een hoogwerker was gevallen. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.
 
De hulpdiensten kregen rond 05.00 uur een melding van een ongeval met letsel op het Bellamypark. Volgens de politie was een 23-jarige man met onbekende woonplaats in een hoogwerker geklommen en vervolgens naar beneden gevallen. Volgens de politie viel hij van 'behoorlijke' hoogte en verkeerde de man mogelijk onder invloed.


Ter plekke ontfermden ambulancemedewerkers zich over de gewond man. Vervolgens werd hij met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie verleende assistentie. Zo'n vijf minuten na de melding werd ook een traumateam opgeroepen maar zoals gezegd kwam dit uiteindelijk niet meer naar de incidentlocatie. Het traumateam kon omkeren boven Noord-Beveland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
toos (6-3-2022 om 16:25)
Wie hoog klimt kan laag vallen
Ineke (5-3-2022 om 08:50)
@ Ger. Deze man was niet aan het werk maar aan het spelen met zijn leven. Geen medelijden met zulke types. Gevalletje vandalisme
Professor hoogwerker (4-3-2022 om 14:44)
Ik heb 5 hoogwerker certificaten en ik leerde altijd dat je er niet in moey klimmen maar in moet stappen en jezelf moet vastmaken met een veiligheidstuig dit leerde ik allemaal op de universiteit tijdens de opleiding mbo1 hoogwerker mashinist.
Johan (4-3-2022 om 11:29)
Leuk spul joh die alcohol en die drugs. Kun je ook lekker mee experimenteren, kan echt helemaal geen kwaad.
Ger (4-3-2022 om 11:04)
Ik hoop dat het niet te ernstig is. Dit soort werk lijkt me vanwege de hoogte altijd eng en soms stormt het ook. Beterschap
Cookie-instellingen beheren