Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen verzetten zich bij arrestatie Markt Middelburg

Toegevoegd: 04-03-2022, 11.42 uur
Mannen verzetten zich bij arrestatie Markt Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een ruzie op de Markt in Middelburg heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag twee verdachten aangehouden. De twee verzetten zich tijdens hun arrestatie, zo meldt de politie.


Agenten werden rond 00.30 uur op pad gestuurd nadat melding was gemaakt van onenigheid die zou zijn ontstaan tussen een groep personen. Ter plekke beledigden twee verdachten de aanwezige agenten. Toen werd overgegaan op aanhouding, verzetten de twee zich. De mannen, Vlissingers van 19 en 23 jaar oud, zijn vastgezet voor verhoor.

De politie grijpt het voorval om te benadrukken dat verbaal geweld tegen opsporingsambtenaren, politiemensen, hulpverleners en overheidspersoneel niet wordt getolereerd. "We treden er daadkrachtig tegen op. Met het Openbaar Ministerie (OM) is afgesproken dat de strafeis bij geweld tegen medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (5-3-2022 om 08:46)
@ jaffa. Maar dat is toch een petitie voor minder straf. Moet het niet zijn maximale straffen
Bur (4-3-2022 om 20:57)
Weg wezen uit Middelburg. Ga in jullie eigen dorp lopen klote
Jaffa (4-3-2022 om 12:04)
Minimaal vier weken de cel in bij geweld tegen beroepen met publieke taken. Mee eens: Ga naar petities.nl en onderteken de petitie: Minimumstraffen bij geweld tegen beroepen met publieke taken.
Cookie-instellingen beheren