Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Hulpdiensten ingezet na reanimatiemelding Yerseke

Toegevoegd: 04-03-2022, 16.57 uur
De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Diverse hulpverleners zijn vrijdagmiddag ingezet bij een melding van een reanimatie bij de Postweg (N670) bij Yerseke. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet meer ter plekke.


De politie en de ambulancedienst werden rond 15.10 uur met spoed opgeroepen voor het incident. Al snel werd ook de brandweer van Yerseke met spoed ter plaatse gestuurd om assistentie te verlenen. Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam steeg even na 15.15 uur ook op, maar kwam uiteindelijk niet meer ter plekke. Boven het eiland Tholen keerde het traumateam terug naar de basis.

De patiënt is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (4-3-2022 om 17:37)
Hoop dat deze man het redt en chapeau voor de automobiliste die gelijk is begonnen met reanimeren. En degene die de boel afgezet hebben om hulp te kunnen verlenen.
Cookie-instellingen beheren