Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man bedreigt en beledigt handhaver gemeente

Toegevoegd: 05-03-2022, 16.49 uur
Man bedreigt en beledigt handhaver gemeente
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Bouwen Ewoutstraat in Vlissingen is vanmiddag een handhaver van de gemeente Vlissingen bedreigd en beledigd door een 34-jarige man uit die plaats. Politieagenten hebben de man aangehouden.


De handhaver schreef een bekeuring uit voor de eigenaar van een personenauto die op het trottoir geparkeerd stond. Toen hij daarmee bezig was, kwam de eigenaar van de auto naar buiten gerend. Hij schold volgens de politie de handhaver van de gemeente de huid vol en weigerde bovendien zijn auto te verzetten. "De man ging zo tekeer dat de handhaver zich bedreigd voelde en via het operationeel centrum politieagenten ter assistentie ter plaatse vroeg", zo vertelt de politie.

De opgeroepen agenten hielden de agressieve man aan brachten hem vervolgens over naar een politiecellencomplex. Hier is hij ingesloten. De man zal op een later moment een verklaring mogen afleggen. De handhaver deed aangifte van bedreiging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (6-3-2022 om 16:59)
@timsalabim: wat een domme hersenloze reactie, het zijn precies de figuren van jouw niveau waar handhavers en politieagenten dagelijks mee te maken krijgen, een “aanwinst” voor de samenleving !!!
Timsalabim (6-3-2022 om 15:13)
Die handhaver had een goede dag; een bon uitgeschreven, er is iemand gearresteerd en opgesloten en dan ook nog eens een aangifte gedaan. Win win dubbelwin…. Wat een helden
Jaap (6-3-2022 om 15:02)
@Sonja, helemaal met je eens, maar dit is nu eenmaal Vlissingen, deze stad bestaat voor de helft uit pulpbuurten dankzij een lamlendig beleid van de stakkers op het stadhuis, al tientallen jaren.
bram goeree (6-3-2022 om 13:47)
WalterG even een vraag .zoals jij het stelt moeten we dus steeds meer rekening houden met mensen met een ''kort lontje'' .ik denk dat het juist andersom moet zijn .dat die mensen met een kort lontje eens normaal moeten reageren wanneer ze aangesproken worden op hun gedrag. en wanneer zij dit zouden doen worden ze vaak ook correct behandeld .maar wat jij voor stelt is de wereld op zijn kop .daar kan ik mij totaal niet in vinden .slecht gedrag mag en moet gecorrigeerd worden .als je normaal doet dan heb je geen problemen
Sonja (6-3-2022 om 11:23)
Lekker buurtje !
Ik (6-3-2022 om 08:46)
Gelukkig dat hij goed aangeplakt is. Hier in de Lekstr is er ook zo 1,die altijd z,n bus op de stoep parkeert ,mensen met een rolstoel of rollator kunnen niet voorbij. Sommigen denken alleen aan zich zelf.
Cookie-instellingen beheren