Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade en filevorming na aanrijding Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 05-03-2022, 16.53 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Sloeweg in Vlissingen is zaterdagmiddag materiële schade ontstaan. Er raakte niemand gewond. Het ongeluk zorgde wel voor enige filevorming.


Even voorbij de Sloebrug op de rijbaan richting het centrum van de stad kwamen rond 15.35 uur meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar ter plekke bleek dat geen van de betrokkenen gewond was geraakt. De ambulancemedewerkers konden daarom al snel weer vertrekken.

Vanwege het ongeluk was een tijdlang maar één rijstrook in gebruik. Handhavers van de gemeente Vlissingen en politieagenten leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de betrokken voertuigen getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (6-3-2022 om 11:05)
Toont weer eens aan dat er bestuurders zijn die soms dwars door een andere auto willen omdat deze zich aan de max., snelheid houdt. Zulke ongevallen gebeuren vaak doordat men veel te hard rijdt, bumperkleven, telefoon bedient, etc. Dus al met al niet bezig met defensief auto rijden.
ger (6-3-2022 om 09:33)
@lambik wat dan? het ligt aan de bestuurders misschien het autorijden verboden maken?
[email protected] (6-3-2022 om 08:51)
@lambik333. En wat zouden ze dan er aan moeten doen? De weg is prima alleen rijden er nogal wat onkundige automobilisten rond die daar te hard rijden en/of te dicht op de voorganger zitten en/of de einde linkerbaan borden negeren waardoor ze op het laatste moment van links naar rechts proberen in te voegen.
Zeeuwse Showride (6-3-2022 om 07:06)
@lambik wat mowt er volgens jou gedaan worden dan?? De Sloeweg is niet onveilig!! De gebruikers aan de andere kant.... dat zijn een stel idioten
lambik333 (6-3-2022 om 00:34)
bijna elke dag is het raak op de sloeweg,misschien eens wat aan doen?????
Cookie-instellingen beheren