Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging

Toegevoegd: 06-03-2022, 18.35 uur
Foto 1 van 16

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan van Velzen (7-3-2022 om 16:30)
Valt mee dat er nog een rijbewijs was, meestal rijd dit soort gasten netjes zonder rijbewijs. Misschien als hij volgende week weer aangehouden word. Gelukkig even zonder deze Golf in Terneuzen.
Franky (7-3-2022 om 11:01)
@Bram, De media krijgt niet altijd alle informatie of pas op een later tijdstip. Dit kan ivm het onderzoek zijn en of verleden van verdachte(n). Een waarschuwingsschot mag uiteraard ook niet zomaar gegeven worden, ik denk dat het artikel niet alle informatie heeft. Ps. Ik zag deze Audi van de Politie op de N weg posten bij Wilhelminadorp, mogelijk had het een met het andere te maken. Ik verwacht ook niet dat er 2 van deze auto's rond rijden in Zeeland op dat moment.
Peter Quest (7-3-2022 om 09:22)
Tja typetjes in dit soort auto´s hebben nu eenmaal een bepaalde reputatie anders was het wel een normale Golf geweest. En ze hebben voorkeur voor nog een aantal automerken en types. Kortom dat vooroordeel is bevestigd. Dat de politie het bij het rechte eind had blijkt wel anders waren ze niet gevlucht. Als je niets te verbergen hebt stop je gewoon. Niets aan het handje mag je zo verder rijden. Kortom, wat hebben de gasten te verbergen?
Janssen (7-3-2022 om 09:13)
Hij zou alleen al aangehouden moeten worden voor zijn smaak voor velgen
bram (7-3-2022 om 02:13)
't Ja, wat is er nou gebeurt ! Het niet opvolgen van een gebod, te stoppen of zoiets. Weet het niet, maar het waarschuwingsschot zal niet voor niets gegeven zijn. Is er niets aan de hand, dan sorry. Is het andersom, dan zal er verder moeten worden gepraat. Gezien de inbeslagname van de auto en de verplichte overnachting in een cellencomplex, lijkt er toch wel iets aan de hand te zijn. Succes voor beide partijen !!
Jumbo (6-3-2022 om 20:52)
Jan, Piet, Joris en corneel , die wilde gangster zijn
Cookie-instellingen beheren