Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer blust caravanbrand Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 06-03-2022, 19.40 uur
De stacaravan brandde volledig uit
De stacaravan brandde volledig uit
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - Aan de Torenweg in Burgh-Haamstede is een stacaravan zwaarbeschadigd geraakt als gevolg van brand. Bij het incident is niemand gewond geraakt.


Omstreeks 17.30 uur werd de brandweer van Burgh-Haamstede opgeroepen voor een melding van een brand in een bijgebouw aan de Torenweg. Ter plaatse bleek dat er een stacaravan in brand stond. Vanwege een tekort aan bluswater heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand om een waterwinning op te kunnen starten. De brandweer heeft zodra deze was aangelegd, afgeschaald naar kleine brand.

De stacaravan liep bij de brand de nodige schade op. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Er zijn twee blusvoertuigen en een waterwagen ter plaatse geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren