Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 179 km

Gewonden bij aanrijding op A256 bij Goes

Toegevoegd: 07-03-2022, 17.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de Deltaweg (A256) bij Goes zijn aan het einde van de middag meerdere personen gewond geraakt. De brandweer moest één van de betrokkenen uit zijn auto bevrijden.


Een bestelbus en twee personenauto's kwamen rond 16.35 uur met elkaar in botsing ter hoogte van bedrijventerrein De Poel I. Drie ambulanceteams hebben zich over de betrokkenen ontfermd. De brandweer heeft één persoon bevrijd uit één van de personenauto's. Zeker één slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke dicht. Het verkeer richting Zierikzee wordt omgeleid via de Anthony Fokkerstraat. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend. Over de oorzaak van de aanrijding is ook nog geen informatie beschikbaar.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (8-3-2022 om 11:05)
Dit is elke zomer ook een drama , ze staan bij de stoplichten stil tot voorbij de afslag goes zuid. Het aankomende verkeer rijd dan van 100 in stilstaand. Dynamische borden met aan te passen snelheid kan dit voorkomen. Het is soms zo simpel. En zorg dat de invoeg strook zuid en de uitvoegstrook goes in aan elkaar komen zodat mensen die goes in moeten de file niet onnodig langer maken ,je kan er door spoorweg viaduct nu niet af.
Joris (7-3-2022 om 20:22)
Er waren werkzaamheden ter plaatse die slecht aangegeven waren, iedereen plotseling op de rem, ook de ander richting op vanaf het grote kruispunt. Plots dwars over de weg een pick-up van Rijkswaterstaat zonder waarschuwing vooraf. Gelukkig waren de meeste weggebruikers alert en zijn de meeste er zonder schade vanaf gekomen.
Cookie-instellingen beheren