Weerbericht:
Wolkenvelden en in de loop van de dag in het midden en zuiden enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner stak brand huizenblok zelf aan

Toegevoegd: 17-01-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
GOES - De 48-jarige bewoner van een maandagmiddag uitgebrande bovenwoning in de J. P. Coenstraat in Goes heeft de brand zelf aangestoken.

Hij heeft inmiddels een bekentenis afgelegd. De man wordt op dit moment in het Oosterscheldeziekenhuis aan brandwonden behandeld. Tijdens de brand die maandagmiddag rond één uur werd ontdekt, hebben naast- en ondergelegen woningen veel rook- en waterschade opgelopen. Twee woningen zijn direct onbewoonbaar verklaard.

Vier andere woningen, waarvan er overigens twee leeg stonden, worden door eigenaar Regionale Woningbouwvereniging Samenwerking nog nader geinspecteerd. De bewoners verblijven tijdelijk bij familie of vrienden. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe veel tijd het kost om de woningen op te knappen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren