Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedolven onder lading ijzererts na bedrijfsongeval

Toegevoegd: 08-03-2022, 09.57 uur
Man bedolven onder lading ijzererts na bedrijfsongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWDORP - Een 28-jarige man uit Middelburg is maandagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij was bedolven onder een lading ijzererts. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het bedrijfsongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur toen de Middelburger op een berg ijzererts klom bij overslagbedrijf Ovet aan de Monacoweg in Nieuwdorp. Toen hij dat deed, stortte, volgens een woordvoerder van de politie, de berg in waarna de 28-jarige man werd bedolven onder het erts. Zowel de ambulancedienst, politie als de brandweer gingen ter plaatse voor het ongeval bij het overslagbedrijf.

Nadat de man onder de grondstoffen was gehaald, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld. Zij gaan een onderzoek instellen naar het bedrijfsongeval.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren