Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 254 km

Man aangehouden na mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 08-03-2022, 11.34 uur
Man aangehouden na mishandeling Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag in Vlissingen een 39-jarige man aangehouden voor een zware mishandeling op vrijdag 11 februari in diezelfde plaats. Bij de mishandeling verloor het 54-jarige slachtoffer een tijdje het bewustzijn.


Op de bewuste vrijdag werd het slachtoffer rond 17.15 uur meerdere malen op zijn hoofd en in het gezicht geslagen. Dat gebeurde in het zogeheten ABC-complex bij het Scheldeplein. Na het voorval deed het 54-jarige  Vlissingse slachtoffer aangifte. De politie startte een onderzoek en riep getuigen op om zich te melden. Meerdere personen legden hierop een verklaring af over wat er was gebeurd.

Tijdens het onderzoek werd de naam van de verdachte bekend. Door de officier van justitie werd toestemming gegeven om de verdachte buiten heterdaad aan te houden. Dit resulteerde maandagmiddag in de arrestatie van de 39-jarige verachte in een woning aan de Bloemenlaan in Vlissingen. De man werd na zijn arrestatie overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar legde hij een verklaring af. Hierna is de man weer op vrije voeten gesteld.

Door de politie wordt proces-verbaal tegen de dertiger opgemaakt. Hij moet zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem wisse (8-3-2022 om 13:54)
De Bloemenlaan is wel een leuke plek om te wonen altijd wat daar.
Timsalabim (8-3-2022 om 12:21)
Volgens de meeste iwabnukubu’s (google die term maar lekker) die deze site dagelijks voorzien van commentaar is de mishandeling niet zo erg want “het was met de handen/vuisten”…… Biertje achteraf? Praten we nergens meer over, ondanks dat je nu een permanente hersenbeschadiging hebt, gebroken kaak en neus en een schedelbasis fractuur….
Cookie-instellingen beheren