Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 211 km

Gesignaleerde verdachte opgepakt bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 08-03-2022, 14.01 uur
Gesignaleerde verdachte opgepakt bij alcoholcontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KLOOSTERZANDE - Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag bij een alcoholcontrole in Kloosterzande een persoon aangehouden. Niet omdat hij gedronken had, maar omdat hij nog gesignaleerd stond voor een verdenking.


De aanhouding gebeurde nadat politieagenten in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 maart rond 02.00 uur een personenauto controleerden op het Marijkeplein in Kloosterzande. De bestuurder moest een blaastest ondergaan. Hij bleek niet gedronken te hebben.

Ook de overige inzittenden van de auto werden gecontroleerd. Een man die achterin de auto zat bleek een 19-jarige Vlissinger te zijn. Deze man stond gesignaleerd in politiesystemen omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de diefstal van een scooter waarbij slachtoffers bedreigd werden met een vuurwapen.

De diefstal vond begin van dit jaar plaats in de Nieuwstraat in Vlissingen. De officier van justitie gaf destijds toestemming om de 19-jarige Vlissinger buiten heterdaad aan te houden. Dat gebeurde omdat zijn betrokkenheid bij deze diefstal met geweld door de politie moet worden onderzocht. Voor de zaak werd op 21 januari van dit jaar een 17-jarige Middelburger aangehouden. Deze zit nog altijd vast. De Vlissinger is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij ingesloten. De man wordt dinsdag gehoord door rechercheurs die met de zaak bezig zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren