Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Pand Vogelwaarde gesloten na vondst hennepkwekerij

Toegevoegd: 08-03-2022, 14.24 uur
Pand Vogelwaarde gesloten na vondst hennepkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VOGELWAARDE - Burgemeester Jan-Frans Mulder van de gemeente Hulst heeft dinsdag besloten om een pand te sluiten. Het gebouw wordt vanaf 15 maart voor drie maanden gesloten omdat er eerder een hennepkwekerij werd aangetroffen.


De politie trof eerder in de woning aan de Wilhelminastraat in Vogelwaarde een kwekerij met daarin 148 hennepplanten aan. Nu heeft burgemeester Mulder van de gemeente Hulst besloten dat de woning vanaf 15 maart drie maanden dicht moet.

De sluiting gebeurde op basis van het zogeheten Damoclesbeleid. Op grond van dat beleid is het voor een burgemeester mogelijk om panden, waarin drugs worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of daartoe aanwezig zijn, te sluiten. Het Damoclesbeleid houdt onder meer in dat wanneer in een pand meer dan twintig hennepplanten worden aangetroffen, het pand tijdelijk wordt gesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Madelief (9-3-2022 om 02:17)
Legaliseer dat spul nou toch eens, het is zó simpel.
Cookie-instellingen beheren