Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brand verwoest bouwkeet in Vlissingen

Toegevoegd: 16-01-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - Een korte brand heeft dinsdagavond een houten bouwkeet aan de Edisonweg in Vlissingen verwoest. Officier van dienst A. J. te Paske van de stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg schatte de schade op ongeveer tienduizend gulden. Het vuur is vermoedelijk aangestoken.

De brandweer kreeg om ongeveer negen uur een melding binnen van de brand. De keet stond op het oude PZEM-terrein. Een tankautospuit uit Oost-Souburg wist het vuur met twee stralen te doven. ,,We hebben nog wel enige aandacht moeten besteden aan een gasfles die in de keet stond``, aldus Te Paske, ,,maar die hebben we eruit weten te halen. Hij is niet ontploft.`` Een brandweerauto uit Vlissingen werd nog ter assistentie opgeroepen, omdat een tekort aan water ontstond.

Tegen tien uur was de klus geklaard.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren