Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 109 km

Pot met ingezameld geld voor Oekraïne gestolen uit supermarkt

Toegevoegd: 08-03-2022, 23.28 uur
De fooienpot voor de hulp in Oekraïne is dinsdag gestolen.
De fooienpot voor de hulp in Oekraïne is dinsdag gestolen.
© Foto: Supermarkt Spar Kesselaar.
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - Een geldpotje dat bedoeld was om geld in te zamelen voor het goede doel in Oekraïne is dinsdagavond gestolen uit een supermarkt in Westkapelle. Volgens de eigenaren van de winkel zijn er camerabeelden van de dader.


Volgens de eigenaar van de Spar in Westkapelle werd de geldpot rond 19:40 uur gestolen bij de kassa. De eigenaar vraagt op Facebook de eigenaar om de pot uiterlijk morgenochtend voor 09:00 terug te brengen met de volledige inhoud. De winkel laat weten aangifte bij de politie te doen als dat niet gebeurt.

Volgens de supermarkt is de dader op beeld van een beveiligingscamera vastgelegd op het moment dat de capuchon zijn hoofd viel. De winkeliers laten weten niet te schromen om die beelden aan de politie te overhandigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelie (12-3-2022 om 16:06)
Als het geld teruggebracht wordt doen ze geen aangifte?? Wat en onzin, hier moet in elk geval aangifte van worden gedaan,.
Michel (11-3-2022 om 14:00)
De beelden van deze ASO gelijk op media zetten, niet mee wachten
Franky (10-3-2022 om 12:07)
@Bas, Nou ik hoop en verwacht dat namelijk niet, ik hoop dat ie uit de buurt komt en dat zijn foto vrijgegeven wordt! Dan kan dat een behoorlijk harde les voor hem worden, het is niet fijn als mensen je scheef aankijken.
Bas Hamelink (9-3-2022 om 19:36)
Ik hoop dat het iemand uit de Oekraïne het heeft gedaan, die dit heeft gedaan uit pure wanhoop..... Komt het geld toch nog op zijn plaats.
renecurvers (9-3-2022 om 19:04)
Nou we gaan het zien, want die gaat niks terugbrengen.
P. de Wispelaere (9-3-2022 om 17:49)
Pot aan een ketting vastmaken?
Cookie-instellingen beheren