Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Overleden persoon in water bij Bastion Veere

Toegevoegd: 10-03-2022, 12.16 uur - Update: 10-03-2022, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Bij het Bastion in Veere is donderdag kort na het middaguur een drenkeling ontdekt. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek de persoon al te zijn overleden. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Het slachtoffer belandde rond 12.10 uur in het water. Nadat hiervan melding was gemaakt bij de 112-alarmcentrale, werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Ook de politie en de ambulancedienst werden ter plekke gestuurd. Rond 12.30 uur werd ook een traumahelikopter gealarmeerd.

De hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse maar de hulp mocht niet meer baten: het slachtoffer bleek reeds te zijn overleden, zo heeft de Veiligheidsregio rond 12.25 uur bekendgemaakt. De politie heeft inmiddels laten weten onderzoek te doen naar wie het slachtoffer is en hoe hij/zij precies om het leven is gekomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren