Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 116 km

Ruim 10 boetes bij controle in havengebied Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 10-03-2022, 18.40 uur
In het totaal werden er 44 voertuigen gecontroleerd.
In het totaal werden er 44 voertuigen gecontroleerd.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN-OOST - In het havengebied van Vlissingen-Oost heeft de politie gisteren met enkele partners een controle gehouden. Er zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.


In het totaal werden er 44 voertuigen gecontroleerd, waarvan drie personenauto’s en de overige vrachtauto’s en bakwagens. Er werden bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van de autogordel, het rijden zonder juist rijbewijs, het niet kunnen tonen van de NIWO-vergunning en het rijden over een vluchtstrook. 

Daarnaast werden er boetes uitgeschreven voor het vervoer van gevaarlijke stoffen op onjuiste wijze, de arbeidstijdenwet, overbelading en afvallende lading. De Belastingdienst gaat tien zaken verder uitzoeken die tijdens de controle aan het licht zijn gekomen. De Douane gaat een brandstofmonster nader laten onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-3-2022 om 19:54)
Racebaan Lekstraat Oost-Souburg, waar je bij het oversteken meerdere keren op een haar na wordt doodgereden wordt niet gecontroleerd na klacht.... Nee meneer, het is daar 50 km/h, doen wij niets aan, alleen bij beperking 30 km/h komen wij in aktie. Ik word moedeloos van deze shit.
anon (11-3-2022 om 10:56)
Allemaal prima dit! Maar waarom niet eens controleren/aanhouden/bekeuren op de plaatsen waar de nood hoog is? Een overbeladen aanhanger in het havengebied is nou niet echt een gevaar voor de samenleving. In de binnenstad van Vlissingen scheuren ze al maanden met getunde auto door de straten, iedereen en alles moet maar aan de kant duiken. Geluidsoverlast tot er met, maar optreden????
Cookie-instellingen beheren