Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Slachtoffer Veere omgekomen door noodlottig ongeval

Toegevoegd: 10-03-2022, 22.42 uur
De man is volgens de politie door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.
De man is volgens de politie door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De man die vandaag in Veere levenloos in het water is gevonden is een 86-jarige inwoner van de gemeente Veere. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt. Hij is volgens de politie door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.


Het slachtoffer werd rond 12.10 uur in het water gevonden bij het Bastion. Nadat hiervan melding was gemaakt bij de 112-alarmcentrale, werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Ook de politie en de ambulancedienst werden ter plekke gestuurd. Rond 12.30 uur werd ook een traumahelikopter gealarmeerd.

De hulpdiensten zijn ter plaatse gegaan maar de hulp mocht niet meer baten: het slachtoffer bleek al te zijn overleden. De politie heeft vanmiddag onderzoek gedaan en concludeert dat er sprake is van een noodlottig ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (11-3-2022 om 10:11)
Droevig, sterkte voor familie en betrokkenen
Cookie-instellingen beheren