Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 164 km

Rietkraag bij Hoek vat vlam

Toegevoegd: 11-03-2022, 14.43 uur
Een groot stuk rietkraag vatte vlam.
Een groot stuk rietkraag vatte vlam.
© Foto: Brandweer Mauritsfort
Door: Remi Mesu

HOEK - De brandweer is vrijdag uitgerukt voor een rietkraag die bij Hoek in de brand was gevlogen. Eenmaal ter plaatse konden de bluslieden het vuur snel onder controle krijgen.


Eenheden van de brandweerposten Mauritsfort en Koegors rukten vrijdagmorgen rond 11.15 uur uit nadat er een alarmering binnen kwam dat er bij Hoek een buitenbrand was ontstaan. Ter plaatse bleek dat een groot stuk rietkraag aan de Noorddijk vlam had gevat.

Al snel ging een tankautospuit van de post Mauritsfort richting de plaats van de melding. Niet veel later sloot ook de brandweer aan om ondersteuning te bieden aan de andere brandweereenheden die ter plaatse waren. Uiteindelijk kregen de medewerkers van de brandweer het vuur onder controle waarna alle eenheden terug konden keren naar de kazernes.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren