Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 119 km

10 Maanden cel voor inbreker die agent bedreigde

Toegevoegd: 11-03-2022, 18.12 uur
De man probeerde apparatuur uit een restaurant te stelen.
De man probeerde apparatuur uit een restaurant te stelen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De 28-jarige T. D. uit Terneuzen is vrijdag na een eis van twaalf maanden cel veroordeeld een gevangenisstraf van tien maanden. D.  werd ervan verdacht dat hij op 6 september 2021 audio-apparatuur uit een oud restaurant in Terneuzen probeerde te stelen.


Volgens D. heeft hij daar absoluut niets mee te maken gehad en is hij onschuldig. De politie werd op 6 september 2021 getipt dat er iets bij het restaurant loos was. Agenten gingen op onderzoek uit, constateerden niets bijzonders maar gingen later toch nog maar eens terug. De deur stond toen open.

Een van de agenten werd toen vrijwel direct met een mes bedreigd. De inbreker wist te ontkomen maar kon later worden aangehouden. Zijn DNA werd op diverse attributen in het restaurant aangetroffen en de te stelen audioapparatuur stond bij de deur om te worden meegenomen. Daar ging de politie tenminste vanuit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (13-3-2022 om 13:45)
Swe ik snap jou standpunt ,maar dan moet er maar een wetswijziging komen om dit wel mogelijk te maken .van mijn part een strafkamp waar zulke gasten werken totdat ze alles vergoed hebben .zulke gasten lachen om de straf die ze krijgen ook omdat ze maar twee derde hoeven uit te zitten .Nederland is veel te soft ,daar is er hier ook zoveel criminaliteit .ik pleit zeker niet voor een politie staat .maar wanneer iemand zich redelijk tot normaal gedraagt dan heb je ook geen last van een strenger beleid .veel Nederlanders zijn dit softe gedoe al heel lang zat .ik zeker
Sws (12-3-2022 om 20:51)
@Bram en @Bram G klopt alleen meestal kale kip verhaal Fin meestal dus niks te makken gaat nietvoorniets een 2e hands stereoset proberen te steken als je zo laag bent gezakt is dat meestal maar voor een ding denk dat je het antwoord al weet
bram (12-3-2022 om 05:59)
Bram goeree, haast naamgenoot, sta helemaal achter jouw bewering. Keihard aanpakken dat soort hufters !!
bram goeree (11-3-2022 om 22:18)
oke dus zo kan het ook .wel een gevangenis straf en terecht .laat hem ook maar schade vergoeding betalen aan die agent .die rotzakken moet je zeker ook financieel pakken .
Cookie-instellingen beheren