Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij bedrijfsongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 11-03-2022, 21.23 uur
Twee personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Twee personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeval in de haven bij Nieuwdorp zijn vrijdag twee personen gewond geraakt. De traumahelikopter werd ook opgeroepen voor het incident maar hoefde uiteindelijk niet door te komen.


Het incident gebeurde rond 16.00 uur op een haventerrein aan de Frankrijkweg bij Nieuwdorp. Volgens een woordvoerder van de politie zou een leiding aan boord van een schip kapot zijn gegaan waarbij twee personen gewond raakten.

Na het ongeluk kwamen meerdere hulpdiensten, waaronder de politie, ambulancedienst en de marechaussee, ter plaatse om assistentie te verlenen. Omdat de traumahelikopter uit Rotterdam al met een ander incident bezig was, werd de Lifeliner 3 uit Nijmegen opgeroepen voor het incident.

De traumahelikopter hoefde echter niet meer door te komen voor het incident in het havengebied. Uiteindelijk werden twee slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van verwondingen zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren