Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Twee zwaargewonden bij eenzijdig ongeluk Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 12-03-2022, 03.29 uur
Door: Remi Mesu

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een eenzijdig ongeluk bij Sint-Maartensdijk zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 00.15 uur op de Vierde Dijk bij Sint-Annaland. Een personenauto kwam daar uit de richting van de Plaatweg toen de automobilist door, vooralsnog, onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor. De auto schoot van de weg en belandde enkele meters lager bij een sloot.

Bij het ongeluk raakten de inzittenden bekneld. De brandweer moest eraan te pas komen om de twee betrokkenen te bevrijden. Ook was de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gekomen om medische assistentie te verlenen. Uiteindelijk werden beide slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook reed bij één van de ambulances een trauma-arts mee naar het ziekenhuis.

Team verkeer van de politie doet onderzoek naar het ongeluk. Een berger zal ter plaatse komen om de auto te bergen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max Verstappen (12-3-2022 om 19:51)
Ja,het gebeurt inderdaad met allerlei soorten auto's, alleen is de oorzaak vaak hetzelfde........te hoge snelheid en niet goed kunnen rijden :)
Maya Bungener (12-3-2022 om 15:41)
Deze weg tussen St-Annaland en St-Maartensdijk is voor sommigen een race baan. Ze rijden er als gekken terwijl je er eigenlijk maar 60 km mag rijden. Hier zouden de snelheid eens moeten meten. Ik wet dat er heel wat boetes worden uitgedeeld. Op de fiets is het levens gevaarlijk.
Johan (12-3-2022 om 14:05)
Die heeft met de zijkant keihard een boom geraakt. Hoop maar het allerbeste voor de inzittenden. @ Timsalabim: Herinner jij je de Subaru Impreza's uit de jaren 90 nog? Vooral het type 555 kostte relatief weinig en je reed er destijds veel duurdere sportauto's volledig mee zoek. Daarvan zijn er ook nogal wat gesneuveld bij eenzijdige ongevallen. Nu zijn het gewilde verzamelaarsauto's.
mar (12-3-2022 om 11:28)
Sterkte aan betrokkenen. En familie van de gewonden. De hulpdiensten krijgen het nogal voor hun kiezen tegenwoordig.
Henky (12-3-2022 om 08:33)
Zo hier is ook geen 60km per uur gereden
Timsalabim (12-3-2022 om 05:09)
Hee een Subaru, das weer eens wat anders als een BMW of een GTI toch? Toch? Blijkt toch maar weer dat ongelukken met allerlei soorten auto’s gebeuren en niet alleen met BMW’s of GTI’s…
Cookie-instellingen beheren