Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichte schade na aanvaring bij Hansweert

Toegevoegd: 12-03-2022, 17.13 uur
Door: Remi Mesu

HANSWEERT - Twee schepen hebben zaterdag bij Hansweert lichte schade opgelopen na een aanvaring. Een van de betrokken boten moet voor een kleine scheur naar een werf.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 op het water bij Hansweert. Twee schepen botsten daar door onbekende oorzaak tegen elkaar.

Beide schepen liepen door de aanvaring vermoedelijk lichte schade op. Een van de boten moet voor de reparatie van een kleine scheur langs een werf. De waterpolitie was aanwezig om het incident af te handelen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (13-3-2022 om 18:49)
Degene doe ie alles beter weet mag ons uitleggen wat er precies aan de hand is maar ik weet wel zeker dart hij dat niet kan. Misschien in detoekomst even de oorzaak vermelden.
WeetAllesBeter (12-3-2022 om 20:34)
Bizar... letterlijk zeeën van ruimte... en dan nog tegen elkaar aan... prutsers.
Cookie-instellingen beheren