Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandeld in Vlissingen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 13-03-2022, 10.15 uur
Het incident gebeurde bij het Stadhuis van Vlissingen.
Het incident gebeurde bij het Stadhuis van Vlissingen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een 40-jarige man uit Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hij door meerdere personen is mishandeld. De recherche is op zoek naar getuigen van het geweldsincident.


De politie werd rond 02.55 uur gealarmeerd dat er een gewonde man op straat lag in de Paul Krugerstraat ter hoogte van het stadhuis. Volgens getuigen zou het slachtoffer door vier tot vijf mannen mishandeld zijn.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De daders zouden volgens de politie in een auto zijn weggereden. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (14-3-2022 om 04:40)
Mooi man Zen; al die aannames in je reactie; was je er soms bij?
Zen (13-3-2022 om 21:01)
Het is betreurenswaardig dat dit gebeurt is en niet goed 5e praten door de daders, maar wel eerlijk vertellen hoe dit is onstaan alvorens deze man is mishandeld, wat heeft de slachtoffer gedaan of gezegd dat hy aandacht trok van deze vier personen in de auto. Nogmaals dit soort geweld kan niet goed gepraat worden Zowel daders als slachtoffer zullen wel onder invloed zijn geweest , drank maakt meer kapot dan je kan genezen of herstellen.
Cookie-instellingen beheren