Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen staande gehouden die op begraafplaats groeven

Toegevoegd: 13-03-2022, 19.13 uur
Het tweetal liep met metaaldetectoren rond op de begraafplaats.
Het tweetal liep met metaaldetectoren rond op de begraafplaats.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VEERE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen bekeurd voor baldadigheid in de gemeente Veere. Het tweetal liep met metaaldetectoren en scheppen rond op een begraafplaats.


De mannen, een 44-jarige man uit Veere en een 24-jarige man uit Oud-Vossemeer, werden volgens de politie rond 0.30 uur staande gehouden door wijkagenten van de gemeente Veere. Ze zouden op de begraafplaats aan de Kerkhofring in Zanddijk aan het zoeken zijn op grindpaden met metaaldetectoren.

Verschillende paden waren daarbij omgewoeld. De agenten hebben de twee mannen bekeurd voor baldadigheid. De politie meldde aan Omroep Zeeland dat de gemeente de grindpaden zal herstellen. Waar het tweetal naar aan het zoeken was, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (16-3-2022 om 09:31)
@Bram goeree, Ik ben het helemaal eens met je reactie.
Timsalabim (16-3-2022 om 06:06)
Bram, ik zou echt niet weten waarom ik met “oplossingen” moet komen in de reacties van hvzeeland? Ik voel mij niet verantwoordelijk voor de situaties welk beschreven worden op deze website. Bovendien is het lukraak roepen van “boete van 1000” of “50 jaar celstraf” geen concrete oplossingen; en dat is geen mening maar een feit… Anders was de wereld wel een betere plek toch, aangezien er landen zijn waar je met gemak 350 jaar kan krijgen? Het is gewoon een soort uiting van aggresie ipv “sla hem op z’n bek” wordt er geroepen dattie maar 50 jaar weggestopt moet worden…
bram goeree (15-3-2022 om 18:29)
Timsalabim nee jij komt hier altijd met positieve oplossingen .ik heb er nog niet een van jou kunnen ontdekken .maar wel constant commentaar geven op anderen .en wat die vraag om hogere straffen betekend is dat veel mensen het beu geraken dat er van die flut strafjes uit gedeeld worden die totaal geen effect hebben op het gedrag van deze personen .zo word de onvrede enkel maar erger
Timsalabim (15-3-2022 om 05:31)
Weet je wat ik mij nou echt afvraag… Waarom er hier contstant “straffen” geopperd worden in de reacties??? Doen betreffende personen dat ook als er iemand een boete krijgt op straat van een agent ofzo? Zeggen dattie nog hoger moet? Gaan jullie soms ook naar publieke rechtzittengen en dan tussendoor, heel storend, lopen roepen wat de rechter voor straf moet geven ofzo? Of denken jullie soms dat een OvJ of rechter naar de reacties van hvzeeland gaat kijken en daar de straf op baseerd? Heeft men nou echt niet door dat dit gedrag toch eigenlijk wel heel erg bizar is? En niets te maken heeft met het “voeren van een discussie”, beetje straffen en boetebedragen roepen welk nergens op gebaseerd zijn zonder enige kennis van het strafrecht?
Nn (14-3-2022 om 23:00)
ze hebben niet op de begraafplaats te komen. Laten ze alles maar betalen wat er vernield is. En dan nog eens extra een hoge boete geven waarvan ze van zullen rillen.
Nn (14-3-2022 om 23:00)
ze hebben niet op de begraafplaats te komen. Laten ze alles maar betalen wat er vernield is. En dan nog eens extra een hoge boete geven waarvan ze van zullen rillen.
Cookie-instellingen beheren