Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na melding steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 13-03-2022, 23.46 uur
Foto 9 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wolters (17-3-2022 om 15:13)
Deze parel van Vlissingen hielp zijn buurvrouw die in haar eigen huis werd lastig gevallen , geen mes geen staaf , de zaak is geseponeerd ,
jan uit Vlissingen (15-3-2022 om 14:52)
@Jaap, u geeft de verkeerde instantie betreffende het slappe beleid de zwarte piet. De instantie die u hier van beschuldigd voeren uit wat landelijk wordt besloten door elkeen die wat verkeerd doet alvast te bestempelen als ziek, zwak, onder invloed en vooral verward te wezen. Heb het hierbij nog niet eens over het fenomeen etnisch profileren. Trouwens weet u ook de redenen van deze gebeurtenis?
Jaap (14-3-2022 om 11:55)
Het zoveelste bewijs wat een parel van een stad ons fantastische Vlissingen geworden is na tientallen jaren van slap beleid. Eerst in de nacht naar zaterdag een man mishandeld bij het stadhuisplein en nog geen 24 uur later dit. En dan hoor je van de sukkels van het gemeentebestuur de prachtige beloftes i.v.m. de verkiezingen, wat een geweldige stad het wordt door de shit die op het Scheldeterrein uit de grond gestampt wordt met de nodige hoogbouwgezwellen. Ze steken nog steeds hun kop in het zand voor de vele aso’s, criminelen enz. die deze stad “rijk is”, te slap om de bezem eens door de stad te halen en de rotte appels te verwijderen. Dat is de basis voor een stad waar het goed wonen is en niet alleen een nieuwe wijk.
Dré (14-3-2022 om 10:46)
Bizar dat het 1 straat achter ons is , Bijzonder om te zien dat er zoveel mensen ook buiten waren. Begreep ook dat er gefilmd werd wat voor pannenkoek ben je dan. Verdrietige situatie & het voor het slachtoffer. PW-Burg is normaal zo rustig… Jammer !
Cookie-instellingen beheren