Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten Vlissingen vast voor poging doodslag

Toegevoegd: 14-03-2022, 12.11 uur - Update: 14-03-2022, 12.21 uur
De twee verdachten zitten vast voor poging tot doodslag.
De twee verdachten zitten vast voor poging tot doodslag.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De personen die zondagavond werden aangehouden na een melding van een steekpartij in Vlissingen zitten beiden vast voor poging tot doodslag. Het zwaargewonde slachtoffer bleek niet te zijn gestoken, maar te zijn geslagen met een metalen pijp.


Gisteravond, omstreeks 22.30 uur, meldden getuigen dat er een man was gestoken in de De Beaufortstraat in Vlissingen. Agenten gingen snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen en onderzoek te doen. “Ter plaatse zagen de agenten op het garageplein een man roerloos op de grond liggen. Er stonden een hoop mensen om hem heen. De agenten verleenden eerste hulp”, zo vertelt de politie vandaag.

Volgens de politie was de man in eerste instantie niet aanspreekbaar, maar even later kwam hij bij. Ter plekke gekomen ambulancemedewerkers brachten hem vervolgens met spoed naar het ziekenhuis. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team hoefde niet meer ter plaatse te komen. 

Meerdere getuigen vertelden de politiemensen wat er volgens hen was gebeurd. De man bleek niet gestoken te zijn, maar geslagen met een ijzeren staaf. Die staaf is aangetroffen en in beslag genomen door de agenten. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet bekend en wordt nog onderzocht door de politie.

Door de politie zijn twee verdachten aangehouden. Hen wordt poging doodslag ten laste gelegd. Het gaat om een man van 75 en een vrouw van 37. Zij zijn beiden woonachtig in Vlissingen. De verdachten werden overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar brachten ze de nacht door. De twee verdachten mogen vandaag een verklaring afleggen bij rechercheurs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (14-3-2022 om 17:14)
Wat een wereld... wat de toedracht ook was...de lontjes zijn kort...want iedereen wil de rode loper voor zich uit hebben.. nu een proces aan je broek na een onenigheid.. triest
Cookie-instellingen beheren