Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drugspand Singel Vlissingen vijf maanden dicht

Toegevoegd: 14-03-2022, 15.13 uur
Drugspand Singel Vlissingen vijf maanden dicht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse burgemeester Van den Tillaar heeft vandaag op advies van de politie een woning aan de Singel in Vlissingen voor vijf maanden gesloten. Dit vanwege een eerdere drugsvondst.


Eind december vorig jaar vond er een onderzoek plaats in de betreffende woning. De politie trof hierbij illegaal vuurwerk en  soft- en harddrugs aan. Ook werden andere aan drugs gerelateerde goederen aangetroffen.

De sluiting van het pand is gebaseerd op de Opiumwet. De maatregel moet volgens de gemeente bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbegrip (16-3-2022 om 22:01)
@Niet Goed, dus mensen hun veiligheid is niks waard als je somalië of oekraïne komt ? Lekker persoon ben je dan ! De 5 maanden zijn met een rede Als je goed na denkt snap je het ook.
bram (14-3-2022 om 23:56)
ben wel blij met deze melding. Woon op de Singel en zeker in de nabijheid van de persoon, die eerlijk gezegd mij nooit in de problemen heeft gebracht met zijn handeltje. Het is gewoon een goeie gozer, die in dit wereldje van verslaafden in Vlissingen, zijn weg heeft gevonden om daar zaken mee te doen. Slecht is hij zeker niet !!
Niet goed (14-3-2022 om 17:54)
vijf maanden? er is woningnood hoor. laat vluchtelingen uit somalië en oekraïne erin wonen.
Cookie-instellingen beheren