Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door bijtende hond op boerderij Meliskerke

Toegevoegd: 16-03-2022, 10.25 uur
Man gewond door bijtende hond op boerderij Meliskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MELISKERKE - Een 74-jarige man is dinsdagmiddag op een boerderij in Meliskerke aangevallen door een hond aangevallen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een vee-arts liet de hond inslapen.


Het incident gebeurde rond 17.00 uur toen een 74-jarige man uit Meliskerke het erf van een boerderij aan de Mariekerkseweg betrad. De hond viel hem plotseling aan en beet het slachtoffer meerdere keren. Een voorbijganger hielp de man, maar moest op een gegeven moment zelf een caravan invluchten.

Uiteindelijk kon de bewoonster de hond opsluiten. Ambulancemedewerkers brachten de 74-jarige naar het ziekenhuis. Een veearts liet de hond in opdracht van de eigenaar inslapen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (19-3-2022 om 11:37)
Ja truus, lieve hond. Het beestje doet wat hem geleerd is door zijn baasje, dus ja lieve hond. Arm beest!!!
willem (19-3-2022 om 09:27)
aan het ??? : valse honden bestaan niet--ze worden vals of agressief gemaakt. heb zelf jarenlang een amerikaanse stafford terrier gehad--en er een prima hond aan gehad.
Josina (17-3-2022 om 14:46)
* Jan, nooit gehoord van een muilkorf? Ik ken de omstandigheden niet waarin dit gebeurde dus kan ik geen mening vormen vormen waarom dit besluit genomen werd. Alleen dat dit een gebeurtenis is met alleen verliezers.
Janneke Willekes (17-3-2022 om 13:24)
Nog niemandheb ik gehoord die zich afvraagt hoe het met de gebeten man gaat. Als lezers van deze site zullen we dat ook nooit weten. Maar mij interesseert het wel. Ben zelf ook 75 en ik weet hoe lang het soms duurt voordat een wond genezen is.
Jan (17-3-2022 om 11:46)
Het is wel jammer voor de gebeten man, maar zou he niet beter zijn geweest de hond zijn tanden te late uittrekken, en verder laten leven met aangepast voeder
Emergo (17-3-2022 om 11:12)
@Willem Lees je reactie eens terug en denk nog eens na. Misschien kwam de man een brief bezorgen die bij hem in de bus was gegooid ipv de bus van de eigenares van de hond, ik noem maar wat.
Cookie-instellingen beheren