Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongeren aangehouden voor ongeregeldheden Arnemuiden

Toegevoegd: 16-03-2022, 18.13 uur
Het tweetal was betrokken bij de ongeregeldheden in Arnemuiden.
Het tweetal was betrokken bij de ongeregeldheden in Arnemuiden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De politie heeft deze week twee jongeren aangehouden voor de ongeregeldheden die tijdens de jaarwisseling plaatsvonden in Arnemuiden. Eén van hen zou vuurwerk naar de Mobiele Eenheid hebben gegooid.


De politie arresteerde op zondag 13 maart een 20-jarige man uit Arnemuiden. Hij was al eerder aangehouden tijdens de jaarwisseling. Politie en justitie verdenken hem ervan dat hij een cobra naar de mobiele eenheid zou hebben gegooid. De Arnemuidenaar is verhoord en wordt woensdag 16 maart voor de Rechter-Commissaris geleid.

Op maandag 14 maart werd een 23-jarige man uit Arnemuiden aangehouden. Ook hij werd tijdens de jaarwisseling al gearresteerd. Op nieuwjaarsdag had hij een verklaring afgelegd in verband met het overtreden van het samenscholingsverbod. Uit nader onderzoek van de recherche bleek echter dat hij ook een bierfles naar de mobiele eenheid zou hebben gegooid en agenten beledigde.

Het rechercheonderzoek naar de ongeregeldheden in Arnemuiden tijdens de jaarwisseling is volgens de politie nog in volle gang. De politie verwacht dat er nog meer jongeren zullen worden opgepakt. Zo zoekt de politie nog steeds getuigen en onder andere ook de verdachte van het gooien van zwaar vuurwerk op oudjaarsmiddag. Daarbij raakte een agent gewond.

Verder is de politie nog op zoek naar een man die na de jaarwisseling een bierfles en een krat bier naar de mobiele eenheid gooide. De politie heeft beelden van de incidenten. De betreffende verdachten en getuigen worden opgeroepen zich te melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (17-3-2022 om 01:12)
En zondag gaan ze weer naar de kerk. Het dorp heeft er naam mee gemaakt want ik hoorde hier al 30 jaar terug van hoe die jongeren zich daar misdragen maar wel naar de kerk gaan. Wat een leeg en simpel bestaan heb je dan als je je zo kleuterachtig moet gedragen. Sporen niet helemaal dus gewoon aanpakken dat schorriemorrie.
Dagvlinder (16-3-2022 om 18:52)
Geef niks , hard aanpakken die lui. Alles laten betalen , zal ze leren zo stoer te doen.
Cookie-instellingen beheren