Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongeren aangehouden voor ongeregeldheden Arnemuiden

Toegevoegd: 16-03-2022, 18.13 uur
Het tweetal was betrokken bij de ongeregeldheden in Arnemuiden.
Het tweetal was betrokken bij de ongeregeldheden in Arnemuiden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De politie heeft deze week twee jongeren aangehouden voor de ongeregeldheden die tijdens de jaarwisseling plaatsvonden in Arnemuiden. Eén van hen zou vuurwerk naar de Mobiele Eenheid hebben gegooid.


De politie arresteerde op zondag 13 maart een 20-jarige man uit Arnemuiden. Hij was al eerder aangehouden tijdens de jaarwisseling. Politie en justitie verdenken hem ervan dat hij een cobra naar de mobiele eenheid zou hebben gegooid. De Arnemuidenaar is verhoord en wordt woensdag 16 maart voor de Rechter-Commissaris geleid.

Op maandag 14 maart werd een 23-jarige man uit Arnemuiden aangehouden. Ook hij werd tijdens de jaarwisseling al gearresteerd. Op nieuwjaarsdag had hij een verklaring afgelegd in verband met het overtreden van het samenscholingsverbod. Uit nader onderzoek van de recherche bleek echter dat hij ook een bierfles naar de mobiele eenheid zou hebben gegooid en agenten beledigde.

Het rechercheonderzoek naar de ongeregeldheden in Arnemuiden tijdens de jaarwisseling is volgens de politie nog in volle gang. De politie verwacht dat er nog meer jongeren zullen worden opgepakt. Zo zoekt de politie nog steeds getuigen en onder andere ook de verdachte van het gooien van zwaar vuurwerk op oudjaarsmiddag. Daarbij raakte een agent gewond.

Verder is de politie nog op zoek naar een man die na de jaarwisseling een bierfles en een krat bier naar de mobiele eenheid gooide. De politie heeft beelden van de incidenten. De betreffende verdachten en getuigen worden opgeroepen zich te melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat een trieste rotzooi... (21-3-2022 om 02:45)
Dit zal een broeinest van ongeregeldheden blijven in arnemuiden. Heeft alles te maken met de inteelt en incest in de vorige eeuw. Pak 4 achternamen, en je hebt 98% van de bevolking, en dat is niet gezond. Neefje trouwt met nichtje, en ze mogen nog kinderen verwekken ook. Dan krijg je al baby's waar vader en moeder haast hetzelfde DNA hebben, en dat word alleen maar erger. Begin vorige eeuw was Arnemuiden een kleine gemeenschap, en zeer gelovig. Je mocht niet van het dorp af op zaterdag. Dan krijg je zulke taferelen, dat iedereen daar wel 1 of ander kronkeltje in de bovenkamer heeft.
kareltje (17-3-2022 om 18:47)
WAUW, bij de gemiddelde hardwerkende NEDERLANDER, die na een half jaar bij opsporing verzocht . te zien is , duurt het jaren dat ze op gepakt worden, bij deze proficiat voor de politie!!!!!
jp (17-3-2022 om 14:09)
hard aanpakken strafkamp
Erick (17-3-2022 om 07:29)
Mooi zo, aanpakken dat tuig in dat dorp! Wie dit soort ongein kan uithalen moet ook de gevolgen ervan ervaren!
Visstick (17-3-2022 om 06:39)
Altijd hetzelfde gedoe... kutlui
bram (17-3-2022 om 02:48)
Je vraagt je af, wie en wat zijn deze figuurtjes. Slappelingen van het dorp of helden. Nou, dat laatste denk ik zeker niet ! anders hadden deze zich zeker aangemeld als zijnde de veroorzakers. Kom op jongens, laat zien wie je bent. Durf te tonen welke gedachten jullie hebben. Dan is en wordt het duidelijk waartegen jullie protesteren.
Cookie-instellingen beheren