Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobranden Vlissingen aangestoken

Toegevoegd: 12-02-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

VLISSINGEN - Twee auto`s en een personenbusje zijn maandagavond rond half twaalf in de Vlissingse wijk Paauwenburg in vlammen opgegaan. De brandweer vermoedt brandstichting.

Het Vlissingse korps kreeg van tien wijkbewoners meldingen dat er auto`s in brand stonden aan de Van Hogendorpweg. De eerste tankautospuit was tegen half twaalf ter plaatse, maar kon slechts het vuur doven. Het busje en de auto waren totaal uitgebrand.

Terwijl de brandweerlieden bezig waren met blussen, kwam er een melding dat er aan de Colijnstraat ook een auto in brand stond. Ook die bleek niet meer te redden. De technische recherche onderzoekt de autobranden.

Volgens officier van dienst K. J. Hamelink kan het bijna niet anders dan dat ze zijn aangestoken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren