Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard vastgeraakt in drijfzand Vrouwenpolder

Toegevoegd: 17-03-2022, 21.14 uur
De hulp van de strandjeep was uiteindelijk niet meer nodig.
De hulp van de strandjeep was uiteindelijk niet meer nodig.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - De bemanning van de strandjeep van de brandweer uit Burgh-Haamstede is donderdag opgeroepen om een dier dat bij Vrouwenpolder in de problemen was gekomen te helpen. Uiteindelijk bleek dat het dier zichzelf al vrij had gekregen


De brandweer van Serooskerke (W) was rond 15.30 uur al uitgerukt naar een paard dat vast lag in drijfzand bij strandpaviljoen Breezand bij Vrouwenpolder. Naast de Serooskerkse brandweer werd ook hulp van de strandjeep van de post in Burgh-Haamstede gevraagd.

Uiteindelijk hoefde de bemanning uit Burgh-Haamstede niet meer door te komen nadat het paard zichzelf al had bevrijd uit de benarde positie. Hierop kon de strandjeep omkeren. Ook de andere bluslieden konden daarop terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren