Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje zwaargewond bij aanrijding in Zoutelande

Toegevoegd: 18-03-2022, 09.34 uur - Update: 18-03-2022, 10.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - Een meisje is vanmorgen ernstig gewond geraakt nadat zij op de Westkapelseweg in Zoutelande werd aangereden door een auto. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.45 uur ter hoogte van de voetbalvelden van Zoutelande. Het meisje werd op haar fiets geraakt door een personenauto. Hierbij raakte het slachtoffer zwaargewond.Vanwege de aard van het letsel is het Mobiel Medisch Team opgeroepen ter medische assistentie. Het traumateam is geland op de parkeerplaatsvan het voetbalveld.

Het slachtoffer is onder zorgelijke omstandigheden per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal onderzoek doen naar dit ongeval. Onder andere het Forensische Onderzoeksteam Verkeer is ter plaatse om het onderzoek uit te voeren. Om deze reden zal de Westkapelseweg nog enige tijd afgesloten zijn.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mao (19-3-2022 om 13:46)
De schoolkinderen steken daar over en gaan " binnendoor" omdat het vanaf einde fietspad door het dorp levensgevaarlijk is.Sterkte voor alle betrokkenen.
Zeeuwse Showride (18-3-2022 om 21:13)
Sterkte voor het slachtoffer en de familie. Maar..... er is daar niet veel mis met de weg.... fietsers komen pas gedeeld met de auto's op de weg in de 30km/u zone...., het lijkt gebeurd te zijn ter hoogte van de oversteekplaats bij de parkeerplaats
Tom (18-3-2022 om 16:27)
Verschrikkelijk rotweg is het geworden, nu de toeristen die erbij komen. Ach ach, ik ben in gedachte bij je meissie. Je moeder en broertje wens ik zoveel sterkte en kracht toe en jij ook om voor herstel te vechten.
h.ovaa (18-3-2022 om 13:58)
Na vernieuwing van de doorgaande weg is deze weg nog vele malen gevaarlijker geworden ,ik zou zeggen LEVENSGEVAARLIJK voor fietsers. Auto's passeren elkaar terwijl er fietsers op de rijbaan zijn ik spreek uit ervaring. Ik hoop dat het meisje er bovenop mag komen sterkte voor de familie. inwoner van zoutelande
wim (18-3-2022 om 10:25)
o vreselijk ja is een rot weg mijn zus is daar ook ooit aangereden maar is goed afgelopen toen, de schrik zat er wel goed in. maar daar op die weg gebeurden veel ongelukken en is een heel gevaarlijke weg ze zouden daar eens stoplichten moeten zetten en snel want het seizoen nadert
Archaios (18-3-2022 om 10:15)
Verschrikkelijk bericht! Sterkte voor alle mensen om haar heen en de hulpverlening
Cookie-instellingen beheren