Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto brandt uit in wijk Paauwenburg Vlissingen

Toegevoegd: 18-03-2022, 10.53 uur
De auto ging volledig in vlammen op.
De auto ging volledig in vlammen op.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De brandweer heeft afgelopen nacht een autobrand geblust in de wijk Paauwenburg in Vlissingen. De oorzaak van de brand is vermoedelijk van technische aard.


De brandweer kreeg omstreeks 00.45 uur de melding dat er een voertuig in brand zou staan in de Johan Melchior Kemperstraat in Vlissingen. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek het om een auto te gaan die in lichterlaaie stond. De brandweer heeft de autobrand geblust.

Na een kort onderzoek naar de oorzaak van de brand bleek dat de vermoedelijke oorzaak kortsluiting is geweest. De auto is volledig uitgebrand en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (18-3-2022 om 11:08)
Dit gaan we de komende jaren steeds vaker zien bij vooral hybride auto's omdat deze accu's soms overbelast raken met als resultaat kortsluiting en brand. Pas als rond 2025 a 2026 de Solid State accu's op de markt komen gaat ook het aantal branden afnemen. Deze accu's werken namelijk zonder vloeistof.
Cookie-instellingen beheren