Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Politie forceert deur na melding geluidsoverlast Hulst

Toegevoegd: 19-03-2022, 07.34 uur
Politie forceert deur na melding geluidsoverlast Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Nadat politieagenten vannacht tevergeefs hadden geprobeerd om de bewoners van een huis in Hulst te manen tot het verminderen van hun geluidsoverlast, hebben zij uiteindelijk een deur van de woning geforceerd. De bewoners reageerden namelijk niet om de agenten.


De agenten waren op pad gestuurd nadat rond 03.45 uur een melding binnenkwam over geluidsoverlast vanuit een woning aan de Moervaartstraat. Ter plekke werd geconstateerd dat inderdaad harde muziek werd afgespeeld. In de woonkamer zagen de agenten twee personen zitten. De agenten probeerden vervolgens met hen contact te maken maar op aanbellen, aankloppen en naar binnen schijnen met zaklampen werd niet gereageerd.

Aangezien de muziek enige momenten zachter en weer harder gezet werd, besloten de agenten om ter inbeslagneming binnen te treden. Door een hulpofficier van justitie werd een zogeheten machtiging tot binnentreden in een woning afgegeven. Vervolgens werd rond 04.15 uur de voordeur van de woning geforceerd. Eénmaal binnen gaven de bewoners aan de agenten niet gehoord of gezien te hebben.

Tegen de bewoner van het pand wordt proces-verbaal opgemaakt. Hun geluidsapparatuur werd in beslag genomen. De officier van justitie zal nu een beslissing nemen over wat er verder met de apparatuur moet gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren