Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Man (19) bekent 21 diefstallen elektrische fietsen

Toegevoegd: 19-03-2022, 11.41 uur
Man (19) bekent 21 diefstallen elektrische fietsen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft met de aanhouding van een verdachte uit Vlissingen een twintigtal diefstallen van elektrische fietsen opgelost. De man werd aangehouden voor een ander feit maar bekende tijdens het politieverhoor plots de diefstallen.


Vanaf februari 2021 tot nu werden in het totaal 21 diefstallen van elektrische fietsen gemeld in Middelburg. De tweewielers werden weggenomen uit afgesloten parkeerkelders onder appartementencomplexen en bij seniorenwoningen. De meeste fietsen werden weggenomen aan de Meestoof.

De verdachte verschafte zichzelf samen met een handlanger de toegang tot deze plekken. De identiteit van de handlanger is bekend bij de politie maar hij is (nog) niet aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (19-3-2022 om 17:13)
R2dat is wat ik iedere keer duidelijk probeer te maken dat de criminelen er redelijk vanaf komen maar dat de gedupeerden altijd de klos zijn .dit moet veranderen .laat ze op een of andere manier de schade aan de gedupeerden maar vergoeden en wat mij betreft ook de verdere kosten .misschien moet hiervoor de wet veranderd worden ,dan moet dit maar .steeds meer mensen balen ervan dat meestal de gemeenschap hier voor opdraait oa door premie verhogingen.dat klopt niet
R2 (19-3-2022 om 14:49)
Zijn antwoord gaat zijn , dat hij zich niet meer kan herinneren waar hij met de fietsen is gebleven. Daar kom je mee weg in Nederland. Heb er ervaring mee met diefstal van een motor. Nooit mijn motor meer gezien en nog minder de het geld dat hij bij veroordeling mij moest betalen.
bert kaiser (19-3-2022 om 12:08)
ben wel benieuwd of de fietsen er nog zijn , wij hadden vroeger een draaideur crimineel in de wijk ,en als die gepakt werd bekende die van alles,ook dingen die hij niet had gedaan , want dan was de politie weer tevreden met het aantal oplossingen .
Cookie-instellingen beheren