Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Dronken man rijdt door na aanrijding Yerseke

Toegevoegd: 19-03-2022, 11.47 uur
Dronken man rijdt door na aanrijding Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - Agenten hebben vrijdag een 36-jarige man uit Yerseke aangehouden voor het rijden onder invloed en het doorrijden na een aanrijding. Op het politiebureau bleek de man onder invloed te zijn van alcohol.


De politie kreeeg rond 17.45 uur een melding dat er bij een supermarkt aan de Oude Torenstraat een dronken man in een auto wilde stappen. Een omstander probeerde de man nog tegen te houden, maar de verdachte ging toch rijden. Volgens de melder zou hij onderweg een verkeersongeval hebben veroorzaakt waarbij een andere auto beschadigd raakte. De verdachte reed vervolgens gewoon door. Op zijn route naar huis heeft de man, volgens de melder, ook vier paaltjes uit de grond gereden, zo laat de politie weten.

Agenten konden de man uiteindelijk in zijn woning aanhouden. Een indicatieve blaastest wees uit dat hij onder invloed was. Op het bureau blies de man uiteindelijk 1.205 Ug/l. Dat is bijna zes keer de maximale toegestane hoeveelheid van 220 Ug/l. Het rijbewijs van de man en zijn auto zijn in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (19-3-2022 om 12:56)
de laatste tijd lees ik weer steeds meer over drank in het verkeer .levens gevaarlijk en dus zwaar straffen
Johan (19-3-2022 om 12:49)
Ongelofelijk, 1.205 Ug/l: Dan ben je echt straalbezopen. Nog een wonder dat deze man zijn auto en de weg naar huis kon vinden..... Hoe haal je het in je hoofd om dan nog (te proberen) om achter het stuur te gaan zitten?
Cookie-instellingen beheren