Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Brandweer blust brandje bij schutting Middelburg

Toegevoegd: 19-03-2022, 14.12 uur
De schade aan de schutting kon beperkt worden.
De schade aan de schutting kon beperkt worden.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De brandweer van Middelburg heeft vanmiddag een buitenbrand geblust aan de Poortershove in die plaats. Ter plekke bleek de brand al grotendeels uit te zijn.


De brandweerlieden van brandweerpost Torenweg werden omstreeks 12.35 uur opgeroepen. In eerste instantie rukte men zonder spoed uit, later werden toch zwaailicht en sirene aangezet. Ter plaatse bleek dat er iets in brand stond bij een schutting. De brand bleek al gedeeltelijk geblust te zijn. De brandweer hoefde daarom alleen met een enkele straal water na te blussen. 

Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. De brand bleef beperkt van omvang en zorgde voor weinig schade aan de schutting. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (21-3-2022 om 19:15)
Is vanzelf gaan branden.
Cookie-instellingen beheren