Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw gewond bij botsing auto's Deltaweg (N256)

Toegevoegd: 19-03-2022, 18.23 uur
Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een botsing op de Deltaweg (N256) ter hoogte van Wilhelminadorp is vanmiddag een automobiliste gewond geraakt.


Het slachtoffer zat in een personenauto die rond 17.25 uur in botsing kwam met een andere personenauto. Dat gebeurde ter hoogte van de stoplichten op de kruising met de Langeweg. In eerste instantie werd alleen een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen maar toen bleek dat één van de betrokkenen naar het ziekenhuis moest worden vervoerd, werd ook een regulier ambulanceteam ter plekke gestuurd.

De bestuurder van het tweede voertuig, een man, bleef ongedeerd. Hij is weggebracht door de berger die zijn voertuig kwam takelen. Het voertuig van het slachtoffer moest overigens ook worden geborgen. Rond 18.15 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (22-3-2022 om 20:39)
Kaarsrechte weg. Wat doen we dan? Lekker met de mobiel spelen. Want ik kom hier elke dag dus ik ken de weg. Het zelfde volk dat gewoon 130 rijdt in de mist.
Zeeuw (20-3-2022 om 21:43)
Als ik van Noord Beveland naar Goes rij, dan denk ik dat ongeveer de helft van de tegenliggers hun gezicht naar beneden heeft, in plaats van op de weg te letten. Je kan de weg wel veranderen, maar het gedrag van de bestuurder moeten ze eens aanpakken
Lentezon (20-3-2022 om 16:56)
Wordt het niet eens tijd dat de N256 een nieuwe benaming krijgt? N112 zou beter passen, en voor de weg zelf ook een nieuwe benaming namelijk de Hulpverleningsweg i.p.v. Deltaweg.
Maarten (20-3-2022 om 11:36)
Niet veel afleiding? Klopt, daarom zoeken steeds meer chauffeurs zelf afleiding, op hun telefoon! Ben zelf op dezelfde plaats ook aangereden, achterligger was al regelmatig druk met zijn telefoon, politie was niet bereid dit te controleren. Je krijgt een paar euro maar ik zit nog steeds met de ellende. Zodra je aangereden bent direct telefoonnummer vragen van veroorzaker. Nummer opslaan en je kunt screenshot maken van zijn laatst gebruikte tijdstip. Kijk eens op de A58, heel veel alleenrijders gebruiken telefoon. Wanneer gaan de providers ze zo instellen dat ze niet gebruikt kunnen worden zodra ze in beweging zijn?
r (20-3-2022 om 10:27)
Simpel, slechte chauffeurs....
exportzeeuw (20-3-2022 om 06:05)
ik snap niet waarom er op die weg zoveel ongelukken gebeuren. zo ingewikkeld is het daar toch niet? en zoveel afleiding heb je daar ook niet.
Cookie-instellingen beheren