Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
115 files van totaal 442 km

Botsing motorrijders A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 20-03-2022, 11.17 uur
Botsing motorrijders A58 Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE - Twee motorrijders zijn gisteravond ten val geraakt nadat zij op elkaar botsten bij verzorgingsplaats Voetpomp langs de A58 bij Krabbendijke. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde volgens een woordvoerder van de politie omstreeks 22.05 bij de oprit vanaf de parkeerplaats naar de A58. Twee motorrijders botsten hier op elkaar bij het invoegen. De beide bestuurders kwamen ten val in de berm. 

Voor de zekerheid is een rapid responder van de ambulancedienst ter plaatse gekomen om beide slachtoffers te controleren. Zij bleken niet gewond te zijn. De motoren zouden geen grote schade opgelopen hebben maar moesten wel worden opgehaald door een berger.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (21-3-2022 om 15:34)
@johan ik rij al ruim 40 jr motor en met dat ding (nog) geen ongeluk gehad, kan ik helaas niet zeggen in al die jaren van het autorijden en fietsen helaas wel een paar keer raak en sja zelfs met lopen ben ik een 2x keer geraakt door onbenullen op het voetpad....Denk dat er met alles wel een risico is dus als je dat wilt vermijden kan je beter niet levend zijn denk ik dan maar.
Johan (21-3-2022 om 11:27)
@Bram: Zo te zien is motorrijden een verrekte gevaarlijke hobby: (minimaal?) 4 keer aangereden worden in je leven vind ik een onaanvaardbaar risico. Zeker wanneer je zo kwetsbaar bent als motorrijder in slechts je motorpakje met je helm op.
bram (20-3-2022 om 23:50)
Zo, dat is nog eens wat. Heb mijn hele leven motor gereden, ben aangereden door een vrachtwagen, aangereden door een brommer, aangereden door een personen wagen, aangereden door een bus, maar nog nooit met een mede collega motor rijder. Vraag me acht af hoe dat kon gebeuren. Strekte voor de boys en in het vervolg goed uitkijken waar je mee bezig bent !! Gelukkig niet (erg) gewond, helaas denk ik wel veel materiele schade. Motoren zijn duur, ook in reparatie!
Cookie-instellingen beheren