Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuilverbranding zorgt voor veel alarmeringen in Biervliet

Toegevoegd: 21-03-2022, 09.47 uur - Update: 21-03-2022, 11.24 uur
Vuilverbranding zorgt voor veel alarmeringen in Biervliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BIERVLIET - De brandweer is zondagavond met spoed uitgerukt na meldingen van een middelbrand in Biervliet. Eenmaal ter plaatse bleek de brand minder ernstig te zijn dan de alarmeringen deden vermoeden.


De meldkamer kreeg rond 20.00 uur meerdere meldingen binnen van een forse brand in een gebouw vlakbij de N61 bij Biervliet. Daarom schaalde de brandweer al snel op naar een middelbrand waardoor meerdere eenhedrn ter plaatse gingen.

Eenmaal aangekomen op de plek van de brand, kwamen de bluslieden erachter dat de situatie meeviel. Het bleek te gaan om een hoop tuinafval dat verbrand werd. Omdat er verder geen gevaar heerste, besloot de brandweer van Biervliet het vuur uit te laten branden. Alle andere eenheden waren op dat moment al weer op de terugweg naar de kazernes. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-3-2022 om 17:57)
Dat is verboden. Zoals elke boer weet moet je voor elk open vuur eerst een vergunning aanvragen. Ook fruittelers weten dit. Die moeten wegens ziekte het snoeihout verbranden maar daar moet eerst vergunning voor worden aangevraagd zodat de brandweer op de hoogte is. In je eigen tuin een vuurtje stoken is dus verboden maar je mag wel een vuurkorf laten branden of een BBQ.
Rick (21-3-2022 om 12:55)
Volgens mij verboden zonder ontheffing van de gemeente....
Cookie-instellingen beheren